strakke broek

Net in het bos had ik ruzie met een of andere kutmongool op een mountainbike die Takkie bijna doodreed en dat zei ik hem ook plus dat-ie uit moest kijken en toen riep hij JIJ moet uitkijken met die hond van je en toen ik weer NEE JIJ DAN met die fiets van je en die strakke groene broek en toen zei hij dat ik op zíjn mountainbikepad liep en ik hoe bedoel je JOUW pad en hij dat er overal bordjes hingen en ik waar héb je het over ik heb geen bordje gezien behalve dan die bordjes voor dat hunebed en hij huh hunebed en ik ja of één of ander prehistorisch grafmonument in ieder geval met twee zwerfkeien en een deksteen erbovenop en er kwam iets meewarigs in zijn blik, misschien ook omdat ik duidelijk al uren op weg was en dan weer linksaf en dan weer rechtsaf gestuurd werd heuveltje op heuveltje af ja ja ja ja kom óp dan met dat grafmonument en die bordjes waren eigenlijk ook een beetje abstract met die twee zwerfkeien en hun dakje of misschien waren het wel twee grote raderen of of of héél misschien voor wie echt pictografisch ingesteld is inderdaad wel.... twee offroad fietsbanden..... dus ik gauw sorry meneer dat ik schold net ik denk dat we allebei een beetje geschrokken zijn en hij ja inderdaad ik ook sorry dame! fijne fietstocht nog riep ik hem na en hij riep terug ja dank je wel en veel plezier nog bij je hunebed hè!