benevelen

Een pieeeeeeeeeeeeeeeeepklein beetje beneveld thuiskomen echt serieus bijna núl op de schaal van teut tot toeter hahaha toeter pep pep maar die beneveling is dus wel de schuld van de regen of nee van Takkie eigenlijk want je kunt zelf heus prima tegen een beetje regen als je na het borrelen naar huis toe loopt maar nu is Stinktakkie aan je zijde als het noodweer losbarst, toevallig loop je precíes langs een leuke kroeg als het begint te hozen en Takkie had de hele dag nog geen poep gegeten dus je bent ook de beroerdste niet en trakteert Stronthoofd dus maar op een warme schuilplaats en een portie kaasstengels, het is goed toeven daar gelukkig want die hoosbui duurt niet gewoon acht minuten maar ruim twee uur staat gelijk aan X-aantal bier dus uren later bij thuiskomst jezelf niet alleen een held vinden omdat stronthoofd geen spatje regen heeft hoeven vangen, maar jezelf vooral echt een megagrote oorlogsheld vinden omdat je die middag een zak Chipitos gekocht hebt olé olé olé Chipito Banana heeeeuuuuuuj en die Chipitos voor de vorm nog even in een schaaltje schudden zoals je dat geleerd hebt en dat schaaltje triggert je reptielenbrein blijkbaar want ineens heb je zonder erbij na te denken ook een vork gepakt maar huh?!?! sta je daar ineens met een schaaltje chips en een vork ork ork ork wie eet er nou chíps met een vórk nou helemaal NIEMAND dus ook jij niet whahahaha nog nooit zo’n achterlijke oorlogsheld gezien heb je überhaupt eigenlijk weleens een oorlogsheld gezien? nee nog nooit oh neeeeeeeeeee dat is zooooooooooo jammer want eergisteren was het veteranendag en toen had je er duizenden in één keer bij elkaar kunnen zien in Den Haag maargoed waarschijnlijk had niet eentje daarvan een zak Chipitos hahaha losers en die vork maar weer op het aanrecht leggen alleen krijgt de motorische schors van je hersenen de coördinaten van je eigen armlengte en de afstand tot het aanrecht niet meer helemáál op de millimeter bij elkaar waardoor je die vork prrrrrrongeluk net naast het aanrecht neerlegt rinkeldekinkel gewoon op de grond dus en dan denken oké prima vorkje, als jij de nacht hier op de grond wilt doorbrengen: prima! Nee echt waar vorkievork mij hoor je niet, ik ruim je gewoon morgen wel weer op vorkieeeeeeee en dan weer opnieuw zó ont-zét-tend blij verrast zijn met die Chipito Bananas in the world today olé olé het is een suuuuuuuuuperklein schaaltje waar ze in zitten dus maar gauw even terug naar de voorraadkast om dat microschaaltje bij te vullen en leeg te eten en bij te vullen en leeg te eten tot ook die zak leeg is maar je nog steeds gewoon slechts één superliefkleinminischaaltje Chipitos op hebt en dus apetrots tevreden, verzadigd en niet natgeregend bovendien door de keuken naar de badkamer loopt om daar als een brave volwassene tanden te gaan poetsen en POKKLINGTOINK mégapijn in je voetzool ineens auwauwauwaaauuuuuuuuuuw door de keuken rondhinken in iets scherps gaan staan welke idioot legt er dan ook vórken op de vloer nee maar echt serieus vieze vuile Stínktakkie je kunt jou ook nóóit eens gewoon meenemen naar de kroeg!