snobbie

Vies goor snobhoofd heeft het weer voor elkaar: bij haar maandelijkse bezoekje aan de dierenarts heeft madammeke zich nu na tweemaal een junkenpoepvergiftiging, eenmaal een verstuikte poot, eenmaal een opengereten borstje door prikkeldraad, eenmaal een ontstoken oor door er zand in te proppen en zich eenmaal door een teek de ziekte van Lyme te hebben laten toedienen - ik heb het nu alleen nog maar over het afgelopen kalenderjaar - heeft ze zich nu dus een kek allergietje aangemeten. Er zijn volgens haar BFF de dierenarts drie opties. 
Eén: prednison. 
Wowowow nee. 
Twee: dat ik tweemaal daags vlees voor de mèd'm ga koken, vlees bovendien van dieren die ze nog nooit op heeft - al weet je dat bij haar nooit helemáál zeker, maar volgens d'r BFF zijn dat dus struisvogels, paarden, geiten of herten bijvoorbeeld. 
Hahaha nee. 
Met een beetje witte rijst. 
NEE. 
Goed dan wordt het dus de derde en laatste optie: kant en klaar hypoallergeen voer met kortgeknipte eiwitten. 
Ok top dat klinkt perfect. 
Ja behalve dan dat het €38,50 (achtendertig euro vijftig) per zak kost goddank is die luis gênant klein ik vraag me af hoeveel uur mensen met een Deense dog bijvoorbeeld extra zouden moeten werken als zo’n unit allergisch blijkt te zijn en als straf voor de hypoallergene strop blijf ik extra lang met de stinkstinkstínkmissus door de hoosbui fietsen en zij denkt misschien dat het tegen de regen helpt om dat snuitje zo diep mogelijk in haar mandje weg te stoppen maar ik weet zeker dat als ik nog één rondje door het park maak ze echt lekker helemaal doorweekt is met d’r kortgeknipte eiwitten.