Gratis flirten

Ik ben op weg naar de Achterhoek en Takkie heeft de toeter ontdekt. We staan in een schroeiend hete file en Takkie klimt op schoot met haar voorpoten op het stuu…. PWEEEEEEEEEEEEEEEP!!!!!!!!! 
Dus ik: Takkie doe maar niet dat is niet zo handig straks denken de mensen nog... oh shit ja daar heb je het al. 
In de Berlingo van Axxent Metaalbewerking voor ons gaat heel staccato een rechterhandpalm de lucht in, waarmee iedereen op aarde zo ongeveer WAT?!? bedoelt. Ik steek mijn hand op om te laten weten dat ik het inderdaad was maar het niet zo bedoelde, maar dat is best wel een cryptisch gebaar om met één hand uit te beelden dus PWEEEEEEEEEEEEEEEEP!!!!!!!!! ah kappen Takkie echt niet doen nu denkt die man… ja inderdaad. 
In het witte bestelbusje voor ons gaat de handpalm nu nóg driftiger de lucht in en daar blijft ‘ie ook even klapperen, waarmee de man zoveel bedoelt als WÁT DAN?!?, dat snap ik heus wel, en ik zwaai even terug om aan te geven ‘nee, het klinkt misschien alsof het voor jou bedoeld was maar... PWEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP!!!!! 
Godverdómme Takkie echt serieus? 
De man voor me maakt nu het niet mis te interpreteren KÓM OP DAN!!!-gebaar en ik zwaai nog iets driftiger ‘nee’ terug in de hoop dat hij snapt dat ik dus excuses aan het maken ben en om duidelijk te maken dat ik écht niet zelf toeterde wijs ik naar Takkie die zich inmiddels weer op mijn schoot heeft genesteld en dus niet zichtbaar boven het stuur uit komt en het er dus op doet lijken dat ik na drie keer keihard toeteren en driftig zwaaien uiteindelijk tussen mijn benen loop te wijzen naar een vreemdeling van Axxent Metaalbewerking.