Zitten Bads zit

Zitten Bads zit!

Ik weet niet of deze man zijn hond echt Bads heeft genoemd en of je Bads in dat geval ook met een D schrijft in plaats van met een T maar het klinkt in ieder geval wel zo. Báds.

Ja het is een kruising tussen een mechelaar en een pitje zegt hij tegen de vrouw naast hem aan het terrastafeltje, ze praten alsof ze elkaar voor een derde of vierde keer zien. Hij kijkt nooit iemand aan zegt de man ga zitten Bads zit zit ga nou toch zitten ach naja blijf ook maar lekker staan hoor hahahahahaha uchehuchehuuuuuuche.

De vrouw gaat drinken halen en de man begint iets te hardop voor op een middelmatig druk terras I’m just a teenage dirtbag te zingen en dan hee Bads Bads kom eens hier hee hee hee en vervolgens gaat hij naadloos over op het neuriën van What if god was one of us hmmm uuuuuuuuhmmmmumumuuuuummmmmh hou je muil! zegt hij ineens tegen een meeuw die op het tafeltje naast hem luid krijsend een bakje notenmix probeert op te tillen en dat hou je muil klinkt totaal misplaatst want de intonatie van de man verraadt dat hij het bloedserieus meent en het puur en alleen tegen die meeuw heeft die zich er in de verste verte niets van aantrekt en geen muil heeft maar een aerodynamische hoornsnavel omdat de laatste vogels met tanden zo’n 116 miljoen jaar geleden al veel te zwaar bleken om de lucht in te komen en bovendien zou iedereen die met slechts een haakvormige snavel een aluminium bakje vol gemengde nootjes probeert op te tillen om mee weg te vliegen en dat vervolgens toch laat vallen gaan krijsen nietwaar Just a stranger boedieboeeeeee…

Ja iedereen had koffie breekt de vrouw in op zijn geneurie, het is een artistieke vrouw dat zie je gelijk met die drukke jas en dat moeilijke brilmontuur en haar makkelijke tieten en scheve lipstick en ja dat ging wel even duren dus daarom heb ik maar een wodka-cranberry besteld.

De man kijkt jaloers naar haar drankje en dan naar zijn eigen kop Earl Grey en dan naar zijn buik die ietsjes te dik is maar ook weer niet heel erg en dan kijkt hij een klein ogenblik schichtig naar haar tieten en zij weet het.

Gekke situatie zo he? vraagt de vrouw vurig en haar haren lijken bij elke beweging hoger te gaan pluizen ze zegt raar dit hè vind je het niet raar dit nu wordt alles nóg... 

Prangender? vraagt de man.

Neeeeeeeeee… rekt ze de spreektijd waar ze overduidelijk dol op is, ook…

Ingewikkelder! roept de man content JA ingewikkelder pakt de vrouw haar tekst weer terug want ik ken mezelf hoor ik ben er zo goed in om alles kapót te maken zelfs nog voor ik eraan begonnen ben zelfs … ze slaat driftig een pluk haar uit haar mond … ik zie gewoon altijd alle hiaten op de weg hahaha nee je hebt geen hiaten op de weg natuurlijk wat heb je nou op de weg je hebt…

BEREN! verkneukelt de man zich met zijn eigen antwoord beren! brult de vrouw ja je hebt béren op de weg en vier minuten later zitten ze smerig hard te zoenen en Bads eet een cashewnootje en kijkt helemaal niemand aan.